Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

NE FÉLJ SENKITŐL

TANULJ MEG KEZELNI BÁRKIT, BÁRMIKOR

Az igazság az, hogy bármit el tudsz érni az életben, ha a céljaidat, és a gondolataidat elég embernek át tudod adni!

Mindezt lazán és hatékonyan. Annyira természetesen, hogy senki nem veszi észre, hogy technikázol közben. Kellemes leszel, nem nyomulós. Képesnek kell lenned, hogy barátságos viszont alakíts ki bárkivel, bármikor, akár egy idegennel, vagy egy csoporttal.

Két fő oka van annak, hogy a kommunikációt a képzésen mélyrehatóan lehet elsajátítani.

  1. 13 videó film a tökéletes kommunikációról.

  2. 90% gyakorlat. 39 db egyedül álló gyakorlat, aminek a végrehajtása után már más állapotban mész haza. Otthon nem kell elővenni, és nem kell gyakorolni, akkor is változás lesz.

Ez a tanfolyam a tűzkeresztség, aki elvégezte, az elindult azon az úton, hogy irányítsa az életét!

 

 

Újjászületés:

A saját gátjaid és félelmed a munkatársak kezelésétől és az ügyfelekkel való kommunikációtól az egyetlen akadálya a sikerednek!

Ahhoz, hogy ezt legyőzd meg kell szünnöd HOMO SAPIENS-ként élni, abba kell hagynod a GONDOLKODÁST! és cselekedned kell!

Pár újjászületett ember, akik úgy, mint Te 1,5 - 2 évet vártak, mert be voltak szarva, tőlem, amit rólam hallottak, de a lezárásban elért sikerek miatt, eldöntötték, hogy most jönnek. Nem húzzák tovább, mert sosem lesz jobb alkalom!

Nézzük mit írtak:

A tréningen említetted többször is, hogy XY a tréning utáni napon visszakereste a tréning árát, vagy akármennyit, hát ez a visszakeresés nekem is sikerült. Ezt soha nem hittem volna. 

A másik eddigi 33 évem legkellemesebb beszélgetésén vagyok túl az anyukámmal, és a párkapcsolatomban is kaptam olyan pozitív visszajelzést, amit korábban soha. 

Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon, alapvetőek voltam számomra a felismerések és a módszerek. Mondhatnám, hogy nagyon szarul kommunikáltam, és szándék nélkül éltem eddig, de ez nem számít, mert most már tudom hogy kell :) 

Még egyszer köszönöm!

S.N.

****

Életmentő, mintha modern bernáthegyi kutya lenne kis hordóval a nyakában, csak itt a hordóban Erő van. / ma este tiszta író vagyok/ .

OT

****

Köszönöm szépen ezt a 3 napot, nagyon sok felismerésem volt, azóta folyamatosan jár az agyam és az itt tanultak alapján szervezem át az életem.

K.Z.

****

Eltelt néhány. Szeretném kifejezni Neked őszinte hálámat.

Valami megváltozott körülöttem (bennem?), és ennek nagyon örülök. Folyamatosan jól érzem magam, néha azon kapom magam, hogy szerelmes vagyok - csak úgy, az egész világba.

Rend van körülöttem, a dolgok kisimultak, és talán még a színek is színesebbek.

Egészen hihetetlen (mondhatom úgy is, hogy csodás) dolgok történnek körülöttem,
teljesen maguktól. Lehet, hogy varázsló vagyok? :) 

Nagyon-nagyon köszönöm Neked, hogy ekkora hittel és ilyen mérhetetlen türelemmel segítesz az embereknek, hogy jobban megértsék a többi embert, és főképp saját magukat.

Köszönöm a sorsnak a szerencsés véletlenek hosszú sorozatát, amelyeknek köszönhetően eljutottam hozzád. Te vagy a Legnagyobb!

Szívem teljes melegével köszönöm !
M.M.

Ezúton szeretnék Neked köszönetet mondani. Rengeteg pozitív hatást érzek a mindennapokban.
 
Nagyon régóta fel volt írva az álom füzetembe és nagyon örülök, hogy megvalósult. Egy network marketing cég hálózatát építem mellette a repülőtéren hitelkártyát értékesítek.
 
Mindkét területen nagyon fontos,a határozott fellépés és a megfelelő kommunikációs készség, Ezeken szerettem volna javítani.
 
Problémám volt a visszautasítások kezelése és a teljesítményem is ingadozó volt. Féltem leszólítani az öltönyös üzletembereket, ill. a telefon évek során inkább mumussá, mint baráttá vált.
 
Nem egyből, hanem lépésről lépésre kezdtem érezni a javulást a különböző értékesítési folyamatokban,és az életem több területén.
 
A telefonos megkereséseket újra szívesen végzem és napról-napra több ezeknek a megkereséseknek a száma, furán hangzik, de nem hallom a nemeket, nem érintenek meg.
 
Találkozók során határozottabb vagyok és végre én irányítok, merek határozottan utasítást adni az ügyfélnek.
 
Repülőtéren abszolút 100% a változás, bárkit megszólítok, lazán kezelem az ellenvetéseket, és nagyon durva, az ügyfélköröm 80% az öltönyös üzletemberek adják, mert most már velük beszélgetek a legszívesebben. 
A leghálásabb mégis azért vagyok, mert nincs görcs bennem. A problémákon nem agyalok annyit, nagyon hamar átváltok a megoldás kereső üzemmódba. 
Röviden-tömören ennyi. Ezer hála Neked és az Erőnek:)))
 
Puszi
 
Zsuzsa

Neked is kéne az a képesség, amit Zsuzsa elért?

JELENTKEZÉS >>>

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 316
Tegnapi: 353
Heti: 316
Havi: 7 939
Össz.: 393 993
Oldal: Vezetői szándék képzés
Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala - © 2008 - 2019 - lezarasspecialista.hupont.hu